Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - جهان امروز جهان فناوري است. زندگي الکترونيکي يک واقعيت است و هيچ وجهي از زندگي بشر از تاثيرات اين پديده دور نخواهد ماند. کشور ما در حال ورود به جهان الکترونيک است وبنگاههايي در اين بين شانس بقا و حفظ مشتري را دارند که بتوانند خود را با اين تغييرات وفق داده و خدمات نوين ارائه دهند.
به گزارش خبرگزاري آريا، الکترونيکي شدن خدمات بانکي از مولفه‌هاي اصلي جهان الکترونيکي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ديگر نيازي نيست براي انجام کارهاي بانکي مجبور به تحمل ترافيک سنگين باشيم و وقت خود را در صف‌هاي طولاني بانک‌ها هدر دهيم چرا که با چند کليک ساده در تلفن همراه خود مي توان بسياري از خدمات بانکي را انجام داد. اين کار علاوه بر صرفه جويي در وقت و هزينه، آلودگي هوا را کاهش داده و با مصرف کمتر کاغذ، کمک به حفظ محيط زيست مي کند. از سويي ديگر براي بانکها نيز مزيتهاي بسياري از جمله کاهش بهاي تمام شده پول از طريق کاهش شعب و کاهش هزينه نيروي انساني را در بردارد.
امروزه يکي از شيوه‎هاي نوين که در عرصه خدمات بانکي مورد توجه اساسي قرار گرفته، عرضه خدمات مالي و بانکي با استفاده از تلفن‎هاي همراه است. با اينکه درکشور ما عمر چنداني از ظهور همراه بانکها نمي گذرد اما به دليل تجربه مطلوب کاربران، با استقبال خوبي در بين مشتريان روبرو بوده است. در اين بين بانکهايي توانسته اند موفقتر عمل کنند که فقط پيرو نبوده بلکه پيشرو باشند و خدمات نوين ارائه دهند.
بانک ملت با ارائه دو خدمت همراه بانک و همراه پلاس توانسته جايگاه درخوري در بين مردم کسب کند. همراه پلاس اين بانک در کنار همراه بانک که مخصوص کارتهاي بانک ملت است، سعي در ارائه خدمت و تسهيلات به مشتريان ساير بانکها نيز کرده به طوري که بهترين مبلغان اين خدمت استفاده کنندگان آن هستند.
زيرساخت هاي فناوري اطلاعات، نرم افزار، سخت افزار، دانش فني و سرمايه انساني براي پروژه بانکداري الکترونيک در بانک ملت فراهم شده که اين به نوبه خود انقلابي بزرگ در حوزه فناوري هاي نوين بانک ملت رقم زده است.
حجم دانلود سامانه جديد همراه بانک در روزهاي نخستين آن و سوالاتي که مشتريان درباره خدمات جديد اين سامانه از مرکز تماس پرسيده اند نشان مي دهد که مشتريان به روز و با محصولات بانک ملت، همگام هستند .
خدمات ارائه شده از طريق سامانه همراه پلاس ملت
انتقال وجه کارت به کارت از مبداء 21بانک عضو شتاب (در حال حاضر انتقال وجه از مبدأ کارت بانک‌هاي ملت، ملي، تجارت، کشاورزي، پارسيان، پاسارگاد، اقتصاد نوين، سامان، شهر، دي، سرمايه، حکمت ايرانيان، انصار، آينده، پست بانک، قوامين، صنعت و معدن، گردشگري، ايران زمين، خاورميانه و مهر اقتصاد ميسر است و به زودي ساير بانک‌ها نيز اضافه خواهد شد.)
دريافت شبا کارت متمرکز ملت‌/ حساب ملت، خريد شارژ برخط‌/ بسته اينترنتي، پرداخت قبوض
پرداخت قبض موبايل با روش استعلام، پرداخت اقساط، امکان جستجوي شعب، امکان انجام تکرار تراکنش، بايگاني تراکنش ها، مديريت پروفايل مشتري از طريق منوي تنظيمات، اضافه شدن بخش اعلانات به صورت Push Notification و کيف پول الکترونيکي ملت.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۵۴۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران