Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@13:07:59 GMT

69 درصد دارندگان تلفن همراه، گوشی لمسی دارند

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۶۸۸۸۷

69 درصد دارندگان تلفن همراه، گوشی لمسی دارند

به گزارش ایکنا؛ براساس نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی که در روز‌های ۳۱ اردیبهشت و یکم خردادماه جاری، به صورت تلفنی با جامعه آماری شهروندان کل کشور(اعم از شهر و روستا) انجام شده است، مشخص شده است ۲۸.۶ درصد از افراد بالای ۱۸ سال کشور که تلفن همراه دارند، اعلام کرده‌اند از تلفن همراه بانک‌ها استفاده می‌کنند و ۴۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۴ درصد نیز استفاده نمی‌کنند. ۰.۲ درصد به این سوال پاسخ ندادند. گفتنی است ۳۰.۸ درصد پاسخگویان گوشی هوشمند (لمسی) نداشته‌اند. در مجموع ۶۹ درصد کسانی که تلفن همراه دارند اعلام کرده‌اند گوشی هوشمند(لمسی) دارند.

۳۱.۴ درصد مردم، بانک ملی را ترجیح می‌دهند
در بخشی از این نظرسنجی ملی ایسپا، از پاسخگویان پرسیده شده است: «شما از بین بانک‌های کشور کدام بانک را ترجیح می‌دهید؟» که ۳۱.۴ درصد پاسخگویان بانک ملی، ۱۲.۶ درصد بانک ملت، ۷.۹ درصد بانک صادرات، ۶.۷ درصد بانک کشاورزی، ۶.۴ درصد بانک سپه و ۵ درصد بانک تجارت را ترجیح می‌دهند. گفتنی است، پاسخگو فقط می‌توانسته یک مورد را ذکر کند.

موبایل بانک ملت، پراستفاده‌ترین موبایل بانک در میان مردم ایران
بر اساس این نظرسنجی که در سطح ملی انجام شده است، از کل افراد بالای ۱۸ سال کشور که موبایل دارند، ۷.۹ درصد از همراه بانک ملت، ۶.۸ درصد از همراه بانک ملی، ۳.۳ درصد از همراه بانک تجارت، ۳.۲ درصد از همراه بانک صادرات و ۲.۷ درصد از همراه بانک سپه استفاده می‌کنند.

اپلیکیشن آپ، پر استفاده‌ترین اپلیکیشن در میان مردم
همچنین براساس این نظرسنجی اخیر ایسپا، از کل افراد ۱۸ سال به بالای کشور که تلفن همراه دارند، ۲۰.۲ درصد از اپلیکیشن آپ، ۱۴.۳ درصد از اپلیکیشن هفت هشتاد (۷۸۰)، ۴.۱ درصد از اپلیکیشن تاپ، ۳.۱ درصد از اپلیکیشن ۷۲۴، ۱.۲ درصد از اپلیکیشن ایوا استفاده می‌کنند. ۲۹.۶ درصد پاسخگویان نیز اعلام کرده‌اند از هیچکدام از اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کنند. یادآور می‌شود، پاسخگو می‌توانسته چند گزینه را انتخاب کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه ایسپا جهاد دانشگاهی نظرسنجی موبایل بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار